Sulaiman Kebab – pod tym szyldem można poprowadzić biznes w oparciu o franczyzę. Osoby, które dotychczasowo na to się zdecydowały, chwalą szczególnie jasne zasady współpracy a także szybki zwrot inwestycyjny. Podkreślają także, iż zarobki są zadowalające. Franczyza kebab tak naprawdę nie wiąże się z zainwestowaniem dużego kapitału, a więc dużo zainteresowanych może sobie na niego pozwalać. Po rozpoczęciu współpracy inwestor dostaje plan biznesowy oraz jest zaznajomiona z informacjami na temat branży.
Na start należy wyznaczyć dziesięć tysięcy złotych ze środków osobistych, żeby otwierać kebab pod marką Sulaiman Kebab. Biznes Kebab pozwoli zarabiać od 10 do 15 tysięcy złotych co miesiąc i jest to zagwarantowane, chociażby dlatego, że Polacy znacznie bardziej gustują w daniach kuchni tureckiej. Kebaby natomiast są najczęściej dobieranym daniem. Większą swobodę zapewnia to, że taki biznes poprowadzony jest w obrębie mobilnego jedzenia.
Zyskuje się wsparcie doświadczonego franczyzodawcy oraz pomoc w sferze marketingu. Poza rzeczowym szkoleniem można oczekiwać dostarczenia wszystkich wyrobów do poprowadzenia punktu oferującego kebab. Jako żereguły współpracy są jasne, dużo osób zmotywowanych jest do zakładania biznesu gastronomicznego na bazie franczyzy. Nawiązanie współpracy z marką Sulaiman Kebab w oparciu o franczyzę to interesujący pomysł na interes w gastronomii, związany ze stałymi dochodami.
+Tekst Sponsorowany+